Mindful Leven

Maryvons Blog deel 3 is gestart! De titel, Mindful Leven, is ontstaan toen ik terugkwam van de MindfulnessPlus-week in Vézelay, waar ik gastbegeleider was. Het is tijd en en het voelt nu goed om Maryvons Blog deel 2 af te sluiten, omdat mijn leven ‘mindful op de rit’ is. Het gaat goed met me! Maar, mijn leven met mindfulness gaat verder. En het is juist dat dagelijks leven wat voor mij de plus meegeeft aan mindfulness. Wat brengt mindfulness me op dit moment? Hoe ondersteunt het me bij wat ik doe? In mijn persoonlijke ontwikkeling? Op welke manier zet ik mindfulness in bij lastige situaties? In contact met mijn kinderen? In mijn relatie? En bij mijn ontwikkelingen en activiteiten als ZZP-er?

Graag leer ik jou, als lezer van mijn blogs, ook iets meer over de mindfulnesspraktijk van alle dag. Ik hoop dat je steun, herkenning of inspiratie kunt vinden in wat ik schrijf. Want ook ik bewandel hetzelfde pad als jij. Dagelijks oefen ik om mijn aandachtsspier te trainen. Een investering in tijd die soms fijn is, maar soms ook niet. Het bewaken van de persoonlijke balans is een actief proces. Goed voor jezelf zorgen vraagt om open en vriendelijke aandacht. Mindfulness helpt hierbij, heel erg.

Maryvons Blog is ontstaan in juni 2010 en gaat nu in 2016 nog steeds over mindfulness, leren en groeien. Ik blijf mijzelf aandachtig volgen in mijn persoonlijke ontwikkeling. En schrijven doe ik erg graag, het helpt me om gedachten en gevoelens een plek te geven. De kracht van schrijven is bovendien groot. Wie zijn gevoelens van zich af kan schrijven staat stabieler in het leven en ontwikkelt bovendien groter zelfinzicht, zo las ik ergens. Regelmatig schrijven kan een positieve uitwerking hebben op je gemoedstoestand. Dus ik pak het graag weer met regelmaat op!

 

Van mind vol naar mindful
Deel 1: 06-2010 t/m 09-2011
ISBN: 9789461769640

Mindful m’n leven op de rit
Deel 2: 10-2011 t/m 09-2016

Mindful Leven
Deel 3: 10-2016 t/m heden

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *