Mindful Podium

Jouw mindfulnessverhaal

Een podium voor jouw hart. Voor jouw persoonlijke ervaring met mindfulness en compassie, voor je harde werken en je trotse overwinning. Je mag het hier delen, want jouw trots verdient een podium! En anderen ondersteun je met jouw verhaal. Wat heb je geleerd? Wat was lastig voor je? En hoe hebben mindfulness en compassie je hierin ondersteund? Het delen van ons menselijk lijden en hoe je hiermee om bent gegaan is helpend voor anderen.

Wat heeft het volgen van een mindfulnesstraining of compassietraining je gebracht? Wat heeft de mindfulnessbeoefening voor je betekend? Kleine stapjes in je ontwikkeling zijn al zo groot! Dus een succesverhaal is niet nodig. Zolang jij je maar trots bent op jezelf. Het delen mag met maximaal 1000 woorden en anoniem of met je naam. Reacties op een verhaal zijn welkom via info@compassiememo.nl onder vermelding van de titel van het verhaal. Ik stuur ze door naar de auteur, zodat ze daar terecht komen.

In mijn werk als mindfulnesstrainer voel ik mij telkens trots op mijn deelnemers. Zoveel trots op de stappen die genomen worden, zoveel trots op de dapperheid en kwetsbaarheid die mensen laten zien. Maar ook zoveel trots op de groei en ontwikkeling die er is na een vaak lastige periode of zelfs een lastig leven. Trots verdient een podium. Welkom om jouw verhaal hier te delen: info@compassiememo.nl onder vermelding van Mindful Podium.
Met veel plezier presenteer ik Mindful Podium. Rustig wachtend op jouw mindfulnessverhaal ♥.

Dit podium is niet geschikt voor commerciële doeleinden. Alleen persoonlijke verhalen worden hier gedeeld.

2019

Depressie ››
Michelle Toby
27/05

 

Natural Doing ››
Kees Peters
16/06

 

Depressie ››
Michelle Toby
27/05

 

Depressie ››
Michelle Toby
27/05