Opleiding Mindfulnesstrainer

tranquilityBlij! Ik ben aangenomen bij de Opleiding voor Mindfulnesstrainer MBSR bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam, jaargang september 2012 t/m juli 2013. Het intakegesprek vond ik echt spannend, maar ging best goed.

Het is een bewuste keuze om pas in september te beginnen. Zo heb ik alle tijd om mij voor te bereiden op de opleiding. Ik moet een retraite van minimaal een week voltooien en mij nader oriënteren op werken met mensen vanuit een psychologisch ontwikkelingsperspectief. Bovendien moet ik mij nu eerst richten op werk en heb ik hiervoor tijd en energie nodig.

Mijn burnout herstel brengt me veel nieuws:

  • nieuwe relatie
  • nieuw huis
  • nieuw beroepsperspectief/ opleiding
  • en straks een nieuwe baan….

Pfff wel echt vermoeiend hoor. Het duurt even voordat alles lekker op zijn plekje zit denk ik. Mijn toverwoorden geduld en vertrouwen in mezelf gaan me zeker helpen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *