MV-mindfulness

Het begin is er, dat doet me goed. De ideeën in mijn hoofd ben ik aan het uitvoeren en vorm aan het geven. Mijn pad op het gebied van mindfulness is inmiddels overduidelijk, ik adem het bijna uit. Toch ben ik op het moment zelf niet helemaal mindful… maar dat komt weer, daar vertrouw ik op. Een burnout, scheiding en verhuizing gaat me niet in de koude kleren zitten.

Ik heb een start gemaakt met mijn eigen praktijk, want ik wil anderen helpen, doen waar ik goed in ben. Bedrijfsnaam, logo, domeinnaam, Facebookpagina en Twitter account zijn er, dus een begin in gemaakt. Nu neem ik alle tijd om het verder inhoudelijk uit te werken. Maarten zijn praktijkruimte mag ik op gezette tijden gebruiken en potentiële cliënten zijn er al. Wat word ik hier blij van en wat geeft dit me energie.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *