Geslaagd

Wat een heerlijkheid. Ik ben geslaagd en nu officieel afgestudeerd mindfulnesstrainer!
Springend en dansend bewoog ik mij ongecontroleerd door de woonkamer van mijn ouders, waar ik aan tafel zat toen ik de uitslag van mijn afstuderen ontving. Mijn wens, zoals ik deze december 2010 omschreef als ‘keep on dreaming babe’, is uitgekomen. Toen al was ik veroverd door het mooie vak.

2014-01-24 22.50.07Ik was zo vreselijk blij dat ik niet eens merkte dat ik mijn hand akelig stootte, zo bleek later uit de berg van een ei op mijn hand. Mijn kinderen keken mij sprakeloos aan en de rest van mijn familie bleef gewoon als een stel makke, lieve schaapjes aan tafel zitten. Hoe konden ze, het was feest! Ik had ze er bijna achter vandaan geplukt en meegenomen in mijn driftige rondedansjes. Mindful blij zijn heet dat.

Blijdschap kun je voelen in je lichaam. Het is een sterke emotie die je laat springen of dansen, je hart op hol brengt en een glimlach of een traan laat verschijnen. Het fijne gevoel stuurt je als vanzelf. Luister er maar eens naar, dat is een heerlijkheid.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *