Andere dag

Vandaag is weer zo’n dag die anders is. Anders dan kort geleden ben ik nu geregeld alleen. Dat is niet erg, maar wel enorm wennen.

Deze zondagmorgen werd ik alleen wakker, at ik alleen een boterhammetje, ging ik alleen hardlopen en kwam weer in een leeg huis terug. Echt een enorm contrast met mijn leven van drie maanden geleden. Geen druk gezin, altijd iemand thuis, veel aanspraak en met moeite tijd voor jezelf.

De week dat mijn kinderen bij hun vader zijn is lastig voor me. Moeilijk om dit toe te geven, want ik heb immers alle tijd voor mezelf?! Maar feit is dat ik ze mis, zonder mijn twee schatten voel ik me niet compleet.

Gelukkig heb ik veel te doen, is mijn agenda niet leeg en heb ik voldoende contact met vrienden en familie. Eenzaam ben ik niet, maar een beetje alleen soms wel .

Mijn werkplek in mijn nieuwe huisje is heerlijk. Ik voel me er goed en kan er rustig werken en achter mijn computer zitten. Wel merk ik dat ik wat meer de deur uit moet, een hele dag in stilte doorbrengen is niet echt mijn ding.

Misschien toch weer gaan hockeyen op de zondag, gezellig onder de dames? Of alvast mijn golfvaardigheidsbewijs halen…

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *