Nieuw Blog

Ineens was hij er, dit nieuwe online biografisch blog. Ik kon het niet laten om mijn gevoelens en gedachten een tweede expressie te geven. Blijkbaar is schrijven mijn ding, want ik vind het heerlijk om me te uiten in woorden. Gewoon, omdat ik niet zo’n prater ben. Mijn leven was behoorlijk pittig vorig jaar en ik heb aardig wat verandering ondergaan op veel vlakken. En er komen er nog meer aan…

Mijn oude blog ging migreren, wat voor mij een goede gelegenheid was om het af te sluiten. Ik ging zelf immers ook verhuizen en een nieuw leven starten. Deel 1 ‘Van mind vol naar mindful’ verschijnt binnenkort in boekvorm. En voila, hier is mijn nieuwe blog deel 2, ‘Mindful m’n leven op de rit.’ De strekking zal veel positiever zijn.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *