Baasje

Mijn baasje is groot, maar klein van stuk. Ze is lief en een top baas. Een speciaal kort berichtje voor haar.

Ze werkt kei en keihard, verzet bergen, is slim, heeft inzicht, is politiek, doortastend en humaan. Ze brengt je tot inzicht, wil met je sparren, houdt je scherp, vraagt als dit nodig is, geeft als dit nodig is. Out of the box denken lukt haar heel geregeld. Maar vooral, haar jarenlange inzet voor een uiterst kwetsbare doelgroep is zo speciaal. Kinderen die te maken hebben gehad met mishandeling, op welke vreselijke manier dan ook. Ze doet er haar best echt voor en heeft al diverse projecten opgezet op het gebied van kindermishandeling. Daar ben ik trots op. Ze heeft een hart van goud, speelt soms met vuur door behoorlijke financiële risico’s te nemen, maar is niet bang.

En vandaag zei ze wel drie keer hoe blij ze met me is. En ook hoe fijn ze het vindt dat ik weer terug ben van een weekje vakantie. ‘Het voelt goed’, zei ze. Mijn hart heeft ze gestolen, ik ga door het vuur voor haar. Vroeg ze me vandaag ook nog of ik een Twitter account voor haar wilde aanmaken. Zestig jaar en tweeten op je Iphone 5. Mijn dag kon niet meer stuk.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *