Bijzonder symbolisch

vlinder
‘Afscheid nemen is met zachte vingers,
wat voorbij is dichtdoen en
verpakken in goede herinnering.’

Voordat hij de vrijheid nam, rustte hij even. Terwijl ik een foto maakte viel mijn oog op het woord ‘afronding.’ Het was net of de vlinder zei: ‘Kom maar mee, het is tijd voor vrolijkheid en een volgende, bewuste stap.’ Hoe symbolisch voor vandaag.

Vanmiddag zet ik de laatste handtekening en dan is mijn scheiding, na bijna tweeënhalf jaar, helemaal afgerond! Ik kan het nog niet geloven en tol een beetje na van alles. Maar blijdschap en rust komt vast snel.

Ik kan goed achterom kijken en ben nieuwsgierig naar wat de toekomst gaat brengen. Het is tijd voor frisse energie en nieuwe, mooie stappen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *