Genieten

Het voelt steeds meer als thuiskomen, als vroeger, als mij. Zo heerlijk om weer onbezorgd blij te kunnen zijn en te genieten van wat ik aan het doen ben.

Ik ben weer terug bij mij en vind mezelf heel oké. Ik doe me niet mooier voor dan ik ben en voel me goed in mijn vel. Weet je hoe lekker dat is na jaren verkramping? Ik ben tevreden met mezelf, want ik ben oprecht en puur. Haten, liegen, verafschuwen, bedriegen en anderen pijn doen is niet mijn ding.

Ik kan mezelf recht aankijken in de spiegel, achterom kijken en vooruit kijken is prima voor me. Ik heb geen dingen achter me gelaten waar ik enorm spijt van heb en als ik vooruit kijk, dan is mijn lei schoon en word ik niet geregeerd door angst. Heerlijk voelt dat, het voelt als vrij zijn. Ik volg weer mijn eigen weg, puur en zoveel mogelijk zonder streven of oordeel.

Vanavond heb ik heerlijk gehockeyd, iets wat ik vroeger al deed. Ook heb ik de laatste tijd gegolfd, gezeild en geskied op de skibaan, echt super. Ik houd enorm van sporten, maar dit houden van was behoorlijk naar de achtergrond verdwenen. Stom, want het hoort bij me, het laat mijn motortje tevreden ronken. Ook ga ik ervan stralen en dusdanig, dat anderen het opvalt.

Waar ik ook van ga stralen is de liefde die ik ontvang. Mijn relatie voelt zo onvoorwaardelijk en goed. Het is op het moment de enige stevige basis op de dunne ondergrond van mijn leven. Hij vindt mij leuk, mij, zoals ik ben! Weet je hoe heerlijk dat is?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *